04.07.2016. Руска странка под притиском владајуће коалиције

Председник Руске странке Слободан Николић рекао је данас да су одборници те странке изложени притисцима и претњама пертија окупљених око републичке владајуће коалиције.  
Руска странка има одборнике у 12 српских градова и општина.  "Недавно је распуштен одбор у Крагујевцу јер је одборник наше странке подлегао притисцима, а сумњамо и да је било и других разлога, од стране Српске напредне партије Ненада Поповића. Иначе СНП је у Крагујевцу имала најмање добијених гласова. И у другим градовима нашим одборницима или нуде или прете", рекао је Николић током конференције за новинаре.  
Он је навео да Руска странка почиње кампању за председничке изборе који ће се одржати 2017. године.  "И поред изразите медијске блокаде и регистровања бројних проруских партија непосредно пре избора, које су имале за циљ да збуне бираче, Руска странка је постигла дупло бољи резултат у односу на изборе 2014. године. то нас обавезује да предложимо свог кандидата за председника", рекао је Николић. Он је рекао да ће инсистирати да се током избора обави и референдум о уласку Србије у ЕУ и НАТО.


Пратите наш рад на порталима :