18.02.2014. Градски Одбор Београд - Обавештење

Зарад Истине и јавности остао сам дужан један детаљ који се десио у Првом општинском суду у Београду а у вези захтева за излазак оверивача потписа.

Наиме када сам кренуо да поднесем два захтева за оверу потписа (Београд и Земун) десило се да је један захтев примљен,док је други одбијен са назнаком да се овера потписа не може обављати у ресторану!

Опет кажем зарад Истине, лично сам ја и још пријатеља били присутни у једном од Београдских ресторана где је овера потписа текла уредно !!!

 

Други захтев је уредно примљен и оверен, али је тај исти дан НЕСТАО из Суда!!!
Вођен неким инстиктом поново сам отишао у Суд, да бих предао још један захтев и питао шта се десило са предходним нашта ми је службеник Суда рекао: ,,Добро је да сте дошли, Ваш захтев је НЕКО узео са стола, и тако је нестао..

Изборна капања је наравно осмишљена да траје што је краће могуће, са опструкцијом која је више него присутна. О тоталној блокади медија је глупо трошити и речи.

Овим путем такође обавештавам и јавност да сам у неколико наврата слао обавештења на једини "слободни" радио на интернету РАДИО СНАГА НАРОДА
који нису никад нити било шта објавили, нити контактирали било кога од нас.


Пратите наш рад на порталима :