20.06.2014. Отворено писмо Руске странке премијеру Александру Вучићу

ОТВОРЕНО ПИСМО РУСКЕ СТРАНКЕ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ
КО ТИ ДАЈЕ ПРАВО ПРЕМИЈЕРУ?

Влада нема мандат на образ част и понос народа. Народ јој такво овлашћење није дао, нити ће икада дати ни једној Влади, а наш премијер се понаша супротно добиjеном мандату. Вучићу је приоритет распродаја државне имовине, ЕУ. и НАТО, а нама је приоритет сачувати част, образ, понос, достојанство народа и суверенитет државе, и приступање Евроазијском Савезу.


Како смо сви сведоци да о судбини државе данас одлучује само једам човек (што је непојмљиво у савременом свету) који се преко ноћи од ратоборног јастреба и великог Радикала трансформисао у светског миротворца, пљунувши при томе на све што је до тада радио и говорио, а успут ударивши ножем у леђа онога који га је створио. Таквом човеку народ не сме веровати! Честа јавна понижавања министара или боље речено потрчкала од стране Премијера које је сам изабрао и именовасо само говори о карактеру тога човека, који не бира средства да би себи дао на значају и задовољио сујету. Самим тим чином Премијер понижава државу и народ на чијем челу се налази. Свако једноумље је погубно за народ што се кроз историју сваки пут показало.Човек који умисли да све зна, не зна ништа, човек који мисли да све може сам не може ништа. Тачно је да је премијера изабрао народ, али тачно је и то да му тај Народ није дао бланко потписе за горе наведене ствари.Тачно је и то да је тај напаћени, збуњени, изгладнели народ обманут од дотичног којекаквим силним лажним обећањима, његовим глуматањем, сузама на туђим гробовима, блаћењем претходника, хапшењем којекаквих криминалаца и тајкуна који су опустошили земљу, а све по законима које је усвајала народна Скупштина, али без иједне правоснажне пресуде. Не виђено самохвалисање премијера, изигравање жртве уз помоћ многобројних медија није запамћено у свету. Откуда господину Вучићу онолика средства од 10 милиона евра за кампању СНС-а (колико стоји на сајту Агенције за борбу против корупције), зa медије и силне скупе билборде са којих нам се смејао дуж друмова, и са сваке раскрснице и улица у најзабитијим селима. Чији је то новац и како сте дошли до њега? А колико до јуче нисте имали новца да платите закуп страначких просторија..
Тај умишљени труст мозгова којем је народ поверио гласове обећавши да ће Србију окренути ка Истоку и Евроазијским интеграцијама, данас том истом истоку окреће леђа, љубећи већ полураспалу Европу, увлачећи нас корак по корак тактиком „мали мрав“у чељусти злочиначког НАТО-ПАКТА који нам је колико јуче ничим изазван са мора, копна и ваздуха убијао децу, тровао нас осиромашеним уранијумом и разарао нашу земљу коју су генерације мукотрпно градиле.
Председник Владе миц по миц уз помоћ својих сателита из СПС-а , као и ментора са запада предао је Косово и Метохију колевку Српског народа шиптарским терористима и тако нас довео пред свршен чин.

Овом приликом РУСКА СТРАНКА позива грађане Србије, чланове и гласаче СНС-а, да док још није касно легалним средствима покушају да уразуме Премијера да му народ није дао мандат да се поиграва са његовом судбином, поносом и чашћу, да не распродаје државну имовину којекаквим белосветским моћницима , да не губи време са ЕУ, да нас не увлачи у НАТО као и да нас не свађа са братском РУСИЈОМ. Како разумети Вучићеве изјаве приликом недавног боравка у Немачкој: „Да Србија подржава територијални интегритет Украјине укључујући и Крим? На питање шта мисли о Путину, он одговара да „Србија уважава Русију“. Не тако давно често је цитирао Владимира Владимировича Путина. А на питање о приступању Србије НАТО-у он одговара да је то шкакљиво питање. Мoлимо Премијера да јавно изнесе шта од њега траже западни ментори, као и да буде транспарентан и искрен како према сопственом народу тако и према Руским представницима власти.

Слободан Николић, председник Руске странке


Пратите наш рад на порталима :